Paingone: klinisch getest oplossing tegen chronische pijn

Paingone: klinisch getest

Paingone - klinisch getest

Dubbelblinde klinische studie


In 2017 werd paingone onderzocht in een “dubbelblinde, placebogecontroleerde” klinische studie.  Dergelijke studie maakt doorgaans gebruik van zeer nauwgezette methoden. 

 

De deelnemers noch de onderzoekers wisten of ze een echte paingone pen dan wel een inactieve versie van het apparaat gebruikten. Deze methode is bedoeld om zinvollere resultaten te geven en de mogelijkheid van placebo-effecten buiten beschouwing te laten.

 

Aan de studie, die 28 dagen duurde, namen 86 mensen met uiteenlopende vormen van pijn deel.

Resultaten


83% van de deelnemers die aan chronische pijn leden hebben hun pijn zien verlichten of helemaal verdwijnen bij het gebruik van Paingone.

Paingone is efficiënt om pijn te verlichten van de rug, knie, nek of pijn als gevolg van Artrose.

Werking van Paingone

 

Paingone is een medisch apparaat van klasse 2A dat een innovatieve oplossing biedt. Bovendien is wetenschappelijk bewezen dat het chronische pijn verzacht.

Paingone maakt gebruik van de elektrostimulatietherapie (TENS). Hiermee kunnen de hersenen worden gestimuleerd zodat ze endorfines aanmaken. Endorfines zijn pijnstillers die het menselijk lichaam op natuurlijke wijze afscheidt. Zodra deze zijn aangemaakt, worden ze naar de pijnzone gebracht.

Dankzij Paingone hoeft u geen geneesmiddelen te gebruiken en vermijdt u ongewenste neveneffecten. (zoals verslaving, misselijkheid enz.)